פשטידת כרובית מפנקת ללא גלוטן

פשטידת כרובית מפנקת ללא גלוטן

את הפירה כרובית גיליתי לעצמי כשחיפשתי חלופה לפירה רגיל מתפוחי אדמה, ומדובר בלהיט ממש! דל פחמימות, טעים שאי אפשר להבדיל מפירה "המסורתי" מתפוחי אדמה, ומעולה לצד כל מנה ובסיס נהדר לפשטידה נימוחה ומפנקת העשירה בחלבון, דלה בפחמימות, ללא גלוטן –  בריאה ומעולה לגזרה. מושלם!

מצרכים:
פירה כרובית
בצל, 3 גבעולי סלרי
3 ביצים, גבינות (גאודה מגורדת/בולגרית/פטה) – מה שאוהבים

אופן הכנה:
1. את הפירה כרובית הכנתי לפי המתכון לעיל. (תיבלתי אותו עם אגוז מוסקט ומעט שום)
2. טיגנתי בצל 1 במעט חמאה
3. קצצתי 3 גבעולי סלרי בפודפרוססור (מוציאים לכלי נפרד ועוברים לסעיף הבא)
4. ערבבתי (גם בפודפרוססור) את הפירה עם 4 ביצים בגודל L
5. מוסיפים לתערובת פירה וביצים, את הסלרי ובצל. עוד ערבוב קל (ניתן להוסיף כמה כפות גבינה צהובה מגורדת / גאודה עיזים/ פטה)
6. מעבירים את הכל לתבנית ולתנור, בערך 50 דקות ב 200 מעלות

שיהיה לכם בתיאבון חברים יקרים!

מתכונים נוספים

  • מנת החלומות עם סלמון ״סוהו״ עם פסטה ברוטב פטריות

    מנת החלומות שלי! סלמון ברוטב מתקתק ופסטה ברוטב מינימליסטי ומפנק. מנה של מסעדה, בריאות ופינוק בקלי קלות!

    מרכיב עיקרי: סלמון, שמן זית, סילן, חרדל, גרידת לימון, שום, מלח אטלנטי, פלפל / פסטה, מחית פטריות או חבילת פטריות, חמאה, שמנת לבישול, פלפל שחור, מלח, פרמז׳ן

  • מוקפץ מנגולד וקישוא ברוטב לימוני

    קבלו מוקפץ מנגולד וקישוא מרענן לימי השרב מתוך המתכונים קלים, בריאים וטעימים ממצרכים זמינים מתוך תכנית הכושר והתזונה הדיגיטלית שלי גוף WOW בלי לצאת מהבית. מנת תוספת מושלמת ליד המנה העיקרית – דגים, עוף, קציצות או גבינת פטה.

    מרכיב עיקרי: מנגולד, קישוא, בצל, שן שום, כורכום, שמן זית, לימון סחוט, מלח אטלנטי

    זמן: 15 דקות

    רמת קושי: קל מאוד

  • שוק טלה בתנור עם ירקות שורש ושזיפים

    מחפשים מנה טעימה בטירוף, קלה להכנה וכזו שתמיד מצליחה? תכינו מנה מנצחת של ג׳ני, אונטריב ושוק/כתף טלה ותקבלו בשר רך, נימוח וטעים בטירוף, שכולם יגידו וואווו כמה טעים!

    מרכיב עיקרי: שוק טלה / אונטריב, שום, דלעת, בצל, גזר, תפוח אדמה, בטטה, שזיף מיובש, תבלינים

    זמן: 30 דקות + 5 שעות בישול

    רמת קושי: בינוני

  • מרק עצמות לבריאות ויופי

    במסע הבריאות והכושר שלי גיליתי מחדש את מרק עצמות כמזון לריפוי מהטבע, חיזוק מערכת החיסון והעיכול, עם תכונות אנטי אייג׳ינג, ליופי, בריאות איתנה וכוח שרירים, מפרקים והמוח. מרק שטעים מאוד לשתות והציר שלו משדרג כל מנה.

    מרכיב עיקרי: עצמות, מים, לימון, גזר, בטטה, תפוח אדמה, קישוא, בצל, שום, עלי דפנה, פלפל אנגלי, מלח אטלנטי

    זמן: 20 דקות + 10 שעות בתנור

    רמת קושי: קל - בינוני - בינוני מאוד