פשטידת כרישה ובטטה מחטבת ללא גלוטן

    פשטידת כרישה ובטטה מחטבת ללא גלוטן

    כמה אני אוהבת את הפתרונות הקלים ובריאים שאני מקבלת וממציאה ברגע! פשטידת כרישה ובטטה – אחת ההברקות מסוג זה. הכנתי את הפשטידה לצורך האירוח, ומה אני אגיד לכם – היה
    טעים וקיבל ים תשבוחות. כמה קל? כמעט ללא מאמץ. כמה טעים? וואו. כמה מצוין לגזרה ומשביע? ציון 10 בסולם ג׳ני. מעולה גם כדי לקחת לארוחות ביניים בעבודה או בלימודים (בהמשך להמון שאלות על אוכל שאפשר לקחת איתנו לעבודה). רוצים מתכון?

    8

    מצרכים:
    2 בטטות קטנות – לחתוך לעיגולים דקים, מומלץ בפודפרוססור כי זה קל
    גבעול כרישה בינוני – לחתוך לעיגולים
    5-6 ביצים (חישוב עבור 6-7 סועדים)
    קופסת קוטג׳ 5-9 אחוז
    2 כפות שקדים טחונים
    כפית מלח אטלנטי
    2 שיני שום קצוצות
    חצי כפית – כפית פפריקה מתוקה
    פלפל שחור גרוס

    אופן הכנה:
    1. חותכים ירקות
    2. מערבבים ביצים, קוטג׳, שקדים טחונים, תבלינים
    3. מניחים ירקות על התבנית מרוחה קלות בשמן זית או חמאה
    4. מכסים בתערובת מסעיף 2, מאחדים עם ערבוב קל בתוך התבנית
    5. מכסים עם נייר כסף ומכניסים לתנור ל 40 דקות ב 190 מעלות
    6. לקראת הסוף, לפזר פרמזן או גבינת עיזים או גאודה מגורדת.

    אופציות שדרוג:
    מדובר במתכון בסיסי וטעים (זה היופי), ומכאן השמיים הם הגבול – שדרוג עם גבינה מלוחה (בולגרית או ברינזה – במקרה כזה לשקול לא להוסיף מלח בנוסף), פטריות וכד׳
    במקום קוטג' – ניתן להשתמש בגבינת טוב טעם / טבורוג רוסי

    לצמחוניים: במקום קוטג' ניתן להשתמש בכוס טופו אורגני מגורד, או בכוס גרגירי חומוס מבושלים ומעוכים

    שיהיה בתיאבון חברים יקרים!
    שלכם, באהבה, ג׳ני

    ואם אתם שואלים אם אפשר לשתף – בשמחה גדולה !

    מתכונים נוספים

    • קציצות בקר ברוטב אדום רכות ומטריפות, בלי גלוטן, שגם ילדים אוהבים!

      מהירות להכנה, וטעימות בטירוף. בד״כ הרכות של הקציצות מושגת ע״י הוספת פירורי לחם, וכאן מחכה לכם הפתעה – הקציצות רכות ללא פירור של גלוטן! הבן שלי, הסועד הקפדן בן 3 אכל וביקש עוד, ממבוגרים שטעמו, קיבלתי מחמאות על הטעם העשיר ומאוזן של הרוטב וחוויה קולינרית מהטובות ביותר.

      מרכיב עיקרי: בשר בקר, זוקיני, תפוח אדמה, בצל, ביצה, תבלינים פפריקה מעושנת, תבלין לקציצות, שמן זית, עגבניות מרוסקות MUTTI, שום, מלח אטלנטי, פלפל שחור, סוכר קנים אורגני

      זמן: 45 דקות

      רמת קושי: בינוני

    • צ׳יפס קריספי וחמאתי כמו בהולנד – ובריא!

      צ׳יפס כמו בהולנד! אמיתי מתפוחי אדמה, קריספי בטירוף ומתנפץ בפה בטעם חמאתי, ״מושחת״, מפנק ומספק תשוקה קולינרית של פודיז הכי מושבעים! ולצד כל המעלות הללו, מאפשר לשמור על סטנדרט בריאות של חובבי החיטוב בינינו. ⠀ ממרומי הנסיון שלי כמאמנת תזונת ספורט מוסמכת בינלאומית שהתוותי אורח חיים בריא לאלפי מתאמנות בתכנית הכושר ותזונה הדיגיטלית שלי לגוף חטוב […]

      מרכיב עיקרי: תפוחי אדמה, שמן זית, חמאה, תבלין שום יבש + פפריקה מתוקה/ מעושנת +אורגנו ובזיליקום יבש + מלח אטלנטי ופלפל שחור או תערובת איטלקית

      זמן: 45 דקות

      רמת קושי: קל בינוני

    • פרוזן יוגורט ביתי מושלם ב-60 שניות

      פרוזן טבעי, מרענן וטעים בטירוף שמכינים בדקה לחגיגה קיצית עם נקטרינות או כל פרי העונה אחר. קבלו מתכון חדש מתוך התכנית הכושר ותזונה הדיגיטלית שלי WOW Your Body! מושלם לפינוק לילי, לאירוח מושקע, ארוחת ביניים מתוקה ומשביעה ללא יסורי מצפון אחרי צהריים.

      מרכיב עיקרי: בננות, נקטרינות, שמנת של פעם / יוגורט יווני/ יוגורט פרו / קרם קוקוס מצונן - לבחירתכם

      זמן: 5 דקות

      רמת קושי: קל

    • סלט שורשים בכל צבעי הקשת

      סלט מעניין ושובר שגרה שיעזור לך להתמיד כי כמה קל להכין אותו, ככה הוא טעים ומפנק.

      מרכיב עיקרי: קולורבי, סלק, גזר, תפוח, שמן זית, מלח אטלנטי, פלפל שחור

      זמן: 5 דקות

      רמת קושי: קל