מתכונים מחטבים של ג׳ני WOW YOUR BODY במגזין אוכל ״השולחן״ 2020 .02. 06

    אוכל בעיני זו הזנה, טיפוח, אנרגיה ואהבה. 
    להכין ולאכול מנות בריאות, טעימות, סקסיות, עשירות בערכים תזונתיים וקלות להכנה זה ביטוי אהבה באופן הכי גבוה וטהור כלפי עצמנו ומשפחתנו. 

    ארבעה מנות הדגל כאלה בדיוק מתכנית התזונה שלי WOW Your Body נבחרו והתפרסמו במגזין האוכל הגדול בישראל ״השולחן״,
    בהפקה מטורפת נוטפת סטייל בשיתוף דנונה PRO של שטראוס.
    אני הכי מאושרת ששיתוף פעולה כזה קורה והמתכונים שלי המחטבים והעשירים בחלבון עשו את דרכם למגזין ואתר האוכל המוביל השולחן והפכו לעוד יותר נגישים לקהל מאוד רחב. 

    הכתבה המלאה תוכלו למצוא בגרסה המודפסת של המגזין, והמתכונים בגרסה הדיגיטלית מצרפת לכן בהמשך הפוסט. תיהנו חברות יקרות!

    מרק יוגורט וירוקים קר ויוגורט וצ׳יה Overnight Oats מתכנית התזונה WOW YOUR BODY של ג׳ני קפלן במגזין ״השולחן״

    להלן המתכונים שפורסמו בגרסה הדיגיטלית:

    מרק חי של ג׳ני – מרק יוגורט וירוקים קר.
    צילום: דן לב, סטיילינג: דיינה לינדר. מגזין השולחן, פברואר 2020. בשיתוף דנונה PRO

    מתכון ל מרק יוגורט וירוקים קר – במגזין ״השולחן״

    יוגורט וצ׳יה Overnight oats
    צילום: דן לב, סטיילינג: דיינה לינדר. מגזין השולחן, פברואר 2020. בשיתוף דנונה PRO

    מתכון ל יוגורט וצ׳יה Overnight oats – במגזין השולחן

    ג׳ני קפלן עם מרק יוגורט וירוקים קר – מרק החי של ג׳ני מתכנית התזונה WOW YOUR BODY.
    צילום: מרב שריג, מגזין ״השולחן״
    בשיתוף דנונה PRO
    ג׳ני קפלן עם הפשטידה הלבנה – מתכנית התזונה WOW YOUR BODY.
    צילום: דן לב, סטיילינג: דיינה לינדר. מגזין השולחן, פברואר 2020. בשיתוף דנונה PRO
    הפשטידה הלבנה של ג׳ני – מתכנית התזונה WOW YOUR BODY.
    צילום: דן לב, סטיילינג: דיינה לינדר. מגזין השולחן, פברואר 2020. בשיתוף דנונה PRO

    מתכון לפשטידה הלבנה שהילדים לא עומדים בפניה – במגזין השולחן

    סלמון במרינדה של יוגורט ועשבי תיבול- מתכנית התזונה WOW YOUR BODY.
    צילום: דן לב, סטיילינג: דיינה לינדר. מגזין השולחן, פברואר 2020. בשיתוף דנונה PRO

    מתכון לסלמון במרינדה של יוגורט ועשבי תיבול – במגזין השולחן

    סלמון במרינדה של יוגורט ועשבי תיבול- מתכנית התזונה WOW YOUR BODY.
    צילום: דן לב, סטיילינג: דיינה לינדר. מגזין השולחן, פברואר 2020. בשיתוף דנונה PRO

    שיהיה לכן בתיאבון חברות יקרות!
    מוזמנות להכין את המנות הטעימות, קלות להכנה שמכינים ב-5 דקות, מחטבות ומלאות בחלבון ובריאות.
    מוזמנות לתייג אותי ואת מגזין ״השולחן״ בתוצרים שלכן באינסטגרם ובסטורי,
    זה תמיד משמח אותי מאוד! wowyourbody @hashulhan@

    באהבה,
    שלכן, ג׳ני


    פוסטים נוספים