סורבה מנגו ביתי שעושה טוב לגוף וללב

    סורבה מנגו ביתי שעושה טוב לגוף וללב

    קבלו אותו במחיות כפיים סוערות – סורבה מנגו מטריף ובריא שיעשה טוב לגוף וללב!
    אני אוהבת להכין מנות קלות ומהירות הכנה עם ערך לבריאות ולגזרה החטובה. בינינו, למי יש חשק למאכלים משמינים עתירי סוכר וזמן לעמוד שעות במטבח?

    6

    מצרכים:

    7
    4-5 בננות קפואות
    2 מנגו גדול קפוא
    2 כפות טחינה גולמית (השתמשתי בטחינה הר ברכה)
    5-6 קוביות שוקולד מריר לפחות 85 % מוצקי קקאו (השתמשתי בלינדט 99 %)
    אגוזים לא קלועים (השתמשתי ב 5 אגוזי מלך ו-5 פקאנים)
    לקישוט: שברי שוקולד מריר/ פולי קקאו, עלי ורדים/ שברי אגוזים – לבחירתכם ודמיונכם.

    אופן הכנה:

    6
    1. מקפיאים בננות ומנגואים קלופים וחתוכים.
    2. בהתחלה מרסקים במעבד מזון את המצרכים הקשים – שוקולד, אגוזים, בננות ומנגו. אני משתמשת במעבד מזון PHILIPS מסדרת טוטאל פלוס, דגם HR7778.
    3. מוסיפים טחינה ליצירת מרקם קרמי רצוי.
    4. מניחים בכוסות קפואים, מקשטים כפי שאוהבים. הסורבה מוכן להגשה וקבלת מחמאות!
    את השאר מאחסנים בקופסה במקפיא.
    5

    גיוונים: 

    7

    אני אישית מקפיאה במהלך העונה כמות של בננות ופירות כמו מנגו, משמשים, תותים, פירות יער בפריזר ושולפת לפי הצורך.
    רוצים לקבל סורבה עם ניחוחות של קוקוס? תשתמשו במקום טחינה בקרם קוקוס או שמן קוקוס.
    רוצים לקבל טעמי גלידה חלבית מפנקת? תשתמשו במעט שמנת להקצפה / שמנת מתוקה -תקבלו מרקם וטעם עשיר, או יוגורט – תקבלו טעם ומרקם קליל יותר.

    הידעתם? ערכים בריאותיים של מרכיבי המנה:

    6

    שיהיה לכם בתיאבון ולבריאות חברים וחברות יקרות!
    באהבה,

    שלכם, ג'ני

    מתכונים נוספים

    • קציצות בקר ברוטב אדום רכות ומטריפות, בלי גלוטן, שגם ילדים אוהבים!

      מהירות להכנה, וטעימות בטירוף. בד״כ הרכות של הקציצות מושגת ע״י הוספת פירורי לחם, וכאן מחכה לכם הפתעה – הקציצות רכות ללא פירור של גלוטן! הבן שלי, הסועד הקפדן בן 3 אכל וביקש עוד, ממבוגרים שטעמו, קיבלתי מחמאות על הטעם העשיר ומאוזן של הרוטב וחוויה קולינרית מהטובות ביותר.

      מרכיב עיקרי: בשר בקר, זוקיני, תפוח אדמה, בצל, ביצה, תבלינים פפריקה מעושנת, תבלין לקציצות, שמן זית, עגבניות מרוסקות MUTTI, שום, מלח אטלנטי, פלפל שחור, סוכר קנים אורגני

      זמן: 45 דקות

      רמת קושי: בינוני

    • צ׳יפס קריספי וחמאתי כמו בהולנד – ובריא!

      צ׳יפס כמו בהולנד! אמיתי מתפוחי אדמה, קריספי בטירוף ומתנפץ בפה בטעם חמאתי, ״מושחת״, מפנק ומספק תשוקה קולינרית של פודיז הכי מושבעים! ולצד כל המעלות הללו, מאפשר לשמור על סטנדרט בריאות של חובבי החיטוב בינינו. ⠀ ממרומי הנסיון שלי כמאמנת תזונת ספורט מוסמכת בינלאומית שהתוותי אורח חיים בריא לאלפי מתאמנות בתכנית הכושר ותזונה הדיגיטלית שלי לגוף חטוב […]

      מרכיב עיקרי: תפוחי אדמה, שמן זית, חמאה, תבלין שום יבש + פפריקה מתוקה/ מעושנת +אורגנו ובזיליקום יבש + מלח אטלנטי ופלפל שחור או תערובת איטלקית

      זמן: 45 דקות

      רמת קושי: קל בינוני

    • פרוזן יוגורט ביתי מושלם ב-60 שניות

      פרוזן טבעי, מרענן וטעים בטירוף שמכינים בדקה לחגיגה קיצית עם נקטרינות או כל פרי העונה אחר. קבלו מתכון חדש מתוך התכנית הכושר ותזונה הדיגיטלית שלי WOW Your Body! מושלם לפינוק לילי, לאירוח מושקע, ארוחת ביניים מתוקה ומשביעה ללא יסורי מצפון אחרי צהריים.

      מרכיב עיקרי: בננות, נקטרינות, שמנת של פעם / יוגורט יווני/ יוגורט פרו / קרם קוקוס מצונן - לבחירתכם

      זמן: 5 דקות

      רמת קושי: קל

    • סלט שורשים בכל צבעי הקשת

      סלט מעניין ושובר שגרה שיעזור לך להתמיד כי כמה קל להכין אותו, ככה הוא טעים ומפנק.

      מרכיב עיקרי: קולורבי, סלק, גזר, תפוח, שמן זית, מלח אטלנטי, פלפל שחור

      זמן: 5 דקות

      רמת קושי: קל