קציצות בקר ברוטב אדום רכות ומטריפות, בלי גלוטן, שגם ילדים אוהבים!

    קציצות בקר ברוטב אדום רכות ומטריפות, בלי גלוטן, שגם ילדים אוהבים!

    קציצות בקר ברוטב אדום רכות ומטריפות, בלי גלוטן, שגם ילדים אוהבים!
    מהירות להכנה, וטעימות בטירוף.
    אדם אכל ארבע ואח״כ רצה עוד במקום האורז כשבדרך כלל המצב הפוך.
    ממבוגרים שטעמו, קיבלתי מחמאות על הטעם העשיר ומאוזן של הרוטב וחוויה קולינרית מהטובות ביותר.
    בד״כ הרכות של הקציצות מושגת ע״י הוספת פירורי לחם, וכאן מחכה לכם הפתעה – הקציצות רכות ללא פירור של גלוטן!
    מה צריך?
    לקציצות:
    חצי קילו בשר בקר
    זוקיני בינוני
    בצל קטן
    2 תפוחי אדמה קטנים
    ביצה L/ XL
    כף שמן זית
    פפריקה מעושנת – כפית גדושה
    ״תבלין קציצות של סבתא״ – 2 כפיות
    (אפשר להחליף בכל תבלין שאתם אוהבים – כמון, בהרט)
    לשימון המחבת:
    כף שמן זית
    לרוטב אדום:
    בקבוק של עגבניות מרוסקות של Mutti
    כפית וחצי מלח אטלנטי
    כוס מים
    חצי כפית פלפל שחור
    2 שיני שום טרי קצוצות
    כפית וחצי סוכר קנים אורגני